WIE IS RUWMANTISCH?.

Ik ben Eline Kentie; voorstander van feel-good fotografie, enthousiasteling, liefhebber van stedelijk verval en… kattenmens!

Cameraschuwe mensen help ik om ontspannen voor de camera te staan en een beter zelfbeeld te krijgen. Waarom? Omdat je zelfvertrouwen je waardevolste bezit is.

Met Ruwmantisch specialiseer ik me in portretten en bruiloften in vervallen locaties. Ga mee in de zeldzame wereld van industriële locaties en sprookjesachtige ruïnes…

Hierdoor bied ik een belevenis die méér is dan ‘gewoon’ een fotoshoot, met resultaat dat voor altijd waardevol is.

.

.

Ruwmantisch is ontstaan uit mijn twee grote liefdes; portretfotografie en het fotograferen van vervallen gebouwen. Ik ben nu zes jaar zelfstandig fotograaf en in 2016 blies ik Ruwmantisch het leven in. Hiermee ben ik de enige fotograaf in Nederland die zich geheel en professioneel richt op deze tak van fotografie.

Het vinden van vervallen locaties in Nederland is een lastige klus, maar ik heb inmiddels allerlei prachtige, zeldzame locaties verzameld. Hier mag ik met akkoord van de eigenaren fotograferen, waardoor het veilig en verantwoord is om met me op stap te gaan.

Ik hoor vaak: “Ik ben niet fotogeniek” of “Ik sta altijd met mijn ogen dicht op de foto”. Maar geen zorgen; ik geef je makkelijke aanwijzingen en zorg voor een ontspannen sfeer :)

Speciaal voor jou: 10 MAKKELIJKE TIPS OM ONTSPANNEN OP DE FOTO TE STAAN.

Hopelijk tot binnenkort!

.

CONTACT & RESERVEREN

Je kunt altijd contact met me opnemen, bijvoorbeeld voor meer informatie of kennismaking.

Dit kan via:
Het onderstaande contactformulier
Email: eline@ruwmantisch.nl
Telefoon: 0617093224
Adres: Santcade 3, 4254 EC, Sleeuwijk

Social media:
Facebook
Instagram

Zakelijke gegevens:
BTW-nummer: NL002246386B18
KvK-nummer: 55999883

.

CONTACTFORMULIER

    .

    .