Over Ruwmantisch

Wat leuk dat je er bent! Ik ben Eline Kentie; verslaafd aan lezen, katten-enthousiasteling, liefhebber van goede thee en… dol op vervallen gebouwen (zoals je vast nog niet had opgemerkt ;)).

Sinds 2012 ben ik zelfstandig fotograaf. Ruwmantisch is ontstaan uit mijn twee grote liefdes; portretfotografie en het fotograferen van vervallen gebouwen. Ik merkte dat meer mensen enthousiast worden van deze stoere, one-of-a-kind locaties – en ik kreeg steeds vaker de vraag of ik portretfoto’s op deze plekken maak. Daardoor blies ik in 2016 Ruwmantisch het leven in.

Met Ruwmantisch specialiseer ik me in portretten en bruiloften in vervallen locaties. Ondanks dat Nederland een extreem opgeruimd land is, is het me gelukt om pareltjes aan locaties te vinden. Ik zorg altijd voor toestemming om in deze gebouwen te fotograferen. Hierdoor zijn mijn fotoshoots niet alleen een unieke ervaring, ze zijn ook veilig en legaal. Wel zo prettig!

Cameraschuwe mensen help ik om ontspannen voor de camera te staan. Waarom? Omdat je zelfvertrouwen je waardevolste bezit is. Vind je fotoshoots eng? Je bent niet de enige! Speciaal voor jou: 10 MAKKELIJKE TIPS OM ONTSPANNEN OP DE FOTO TE STAAN.

Hopelijk tot binnenkort!

Heb je een vraag of wil je reserveren?

BELANGRIJK: Op het moment neem ik geen nieuwe opdrachten aan.Contactformulier: Zie hieronder
Email: eline@ruwmantisch.nl
Telefoon/app: 0617093224

Adres: Santcade 3, 4254 EC, Sleeuwijk

BTW-nummer: NL002246386B18
KvK-nummer: 55999883

Contactformulier

    .

    .

    Mijn avonturen volgen? Let’s connect on Instagram: