PUBLICATIES

Interesse in wat anderen over me schrijven? Klik op de artikelen om het te lezen:

.

.

.

.

.

GASTBLOGS

Ik deel niet alleen mijn avonturen en tips op mijn eigen blog, maar ik schrijf ook gastblogs:

.

Industriële trouwfoto’s: 5 Tips voor een stoere bruidsreportage – Bruiloftinspiratie.nl

.

.

REVIEWS

Belangrijker dan wat ik zelf zeg, is wat anderen zeggen! Een greep uit mijn reviews:

.

Nicky Oostenveld-Weijers, 5/5:
Eline heeft de foto’s gemaakt van onze bruiloft. Het resultaat is prachtig! Veel stoere foto’s met aandacht voor de omgeving, maar ook lieve, romantische foto’s – zoals je verwacht bij een bruiloft.
Ze is super relaxt; juist dat is zo fijn. Het was voor ons niet “de fotograaf”, maar een gast die op een fijne manier een bijdrage heeft geleverd aan de sfeer en het feest.

.

Ilse Den Dekker, 5/5:
Eline is een hele fijne fotograaf om mee te werken. Ze is punctueel, luistert goed naar je wensen, is zeer flexibel en is heel goed in het neerzetten van een mooi en persoonlijk eindresultaat.
Ze houdt rekening met de wensen van de opdrachtgever maar toont ook zeker haar eigen initiatief en ideeën. Ze heeft uitstekend werk geleverd!

.

Mandy Vink – Van Uum, 5/5:
Onze bruiloft is prachtig vastgelegd door Eline. Wij zijn allebei een beetje camera-schuw en vonden dit onderdeel van de dag best een beetje spannend. Eline heeft ons op het gemak gesteld en gaf waar nodig op een rustige en prettige manier aanwijzingen. Dat ervaren wij als zeer prettig; een beetje sturing is wel fijn!
Ze heeft verstand van licht, schaduw, camerahoeken etcetera. Je merkt dat je met een professional te maken hebt, die ook nog eens enorm enthousiast wordt van haar vak.
Ze is heel complimenteus en zorgt ervoor dat ze de belangrijke momenten vastgelegd heeft. Wij zijn heel blij met onze foto’s en krijgen er veel complimenten over van veel mensen. Eline; bedankt!

.

Stephanie Winter, 5/5:
Had a wonderful shoot with Ruwmantisch, what an inspiring lady, she is! She’s professional, but still personal and fun. Her work is outstanding, I love the results from our castle warrior princess shoot!
And the location she found, simply magical! It shows that she puts lots of effort in her projects. Total recommendation when you want to create great ‘rawmantic’ photos and have a great day to think back to!

.

Tim Toth, 5/5:
Eline is een fantastische fotograaf met veel creatieve ideeën en veel ervaring. Ze wist op een professionele en persoonlijke manier het maximum uit de band te halen zonder teveel druk uit te oefenen.
Ze is makkelijk en leuk om mee te werken, ze is flexibel en heeft goed oog voor de details. Het was een genoegen om met haar samen te werken!

.

Jasmijn van Dorp, 5/5:
Eline is rustig, vrolijk, bescheiden, maar zeer duidelijk een expert in haar vakgebied. Dit laatste is vooral te merken aan haar scherpe ideeën en suggesties die ze tussendoor overlegd, maar natuurlijk ook het resultaat!
Ze weet precies wat ze doet, wat veel vertrouwen geeft. Ze werkt daarbij ook heel efficiënt, ook in de periode voor en na de shoot. Haar service is super!
Ze communiceert duidelijk en snel, en stuurt haar foto’s in mooie, nette kwaliteit op. Met alles wat ze doet, lijkt ze nét dat beetje extra te geven.
Kortom: Eline Kentie is een fotograaf waarbij je jezelf kan zijn, heel gezellig mee op stap kan, én een onvergetelijk (en waardevol) aandenken krijgt: haar prachtige foto’s. Bedankt Eline!

.

Marijn, 5/5:
Voor mijn fotoshoot had Eline met me besproken wat voor plannen ik had qua look, poses, etc., en daarbij adviezen gegeven, ook qua kleding.
Voor de dag zelf had Eline een super mooie, veelzijdige locatie weten te vinden voor onze fotoshoot, die goed paste bij het soort foto’s dat ik wilde laten maken.
Ze gaf duidelijk aan wat ze aan het doen was, wat van mij verwacht werd, en we konden ook ter plekke goed samen tot nieuwe ideeën komen. Eline stond er leuk voor open om samen verschillende dingen te proberen; mede dankzij haar enthousiasme hebben we een super leuke middag gehad.
Ze nam de tijd om te zorgen dat ondanks de lastige locatie de belichting goed klopte, en het eindresultaat is er ook naar – de foto’s zijn super!
Niet alleen qua compositie en kwaliteit, maar ze heeft ook de nabewerking met veel aandacht gedaan, ruim binnen de beloofde tijd. Top werk van Eline!

Jeroen Oostenveld, 5/5:
Eline is een heel fijn persoon die haar vak verstaat. We hebben een hele toffe dag gehad op een bijzondere locatie, met prachtig eindresultaat. Ze is samen met jou opzoek naar de natuurlijke schoonheid van de locatie en van jezelf.
Niets is geforceerd en daardoor ontstaan de mooiste momenten, die ze prachtig vastlegt.
Het is echt genieten om Eline haar werk te zien doen. Met zó veel liefde; dat merk je aan alles.

.

Rianne van Haaften, 5/5:
Een shoot bij Ruwmantisch, is zoveel meer dan alleen de prachtige foto’s. Ik heb zo genoten van de fotosessie met Eline.
Alleen de voorbereiding was al geweldig leuk. Wat doe je aan en wat neem je mee, Eline denkt goed mee en heeft zelf ook erg veel props en accessoires die de foto’s helemaal af maken.
De locatie zelf was echt geweldig, alsof je zelf in een game of film meespeelt. Er zijn op een locatie zoveel mooie plekken, dit zorgt voor een fijne variatie in het uiteindelijke resultaat. Dit helpt ook enorm met het inleven in de foto’s.
Eline komt niet alleen tijdens de voorbereiding met goede ideeën, maar ook tijdens het fotograferen geeft ze goede aanwijzingen. Zo weet je dus of je als model goed bezig bent, en dat is fijn.
Toen ik de foto’s van Eline heb gehad, ben ik er een paar keer doorheen gebladerd, wat zijn ze mooi. De foto’s zijn met zorg geselecteerd en bewerkt en door de bijzondere setting zijn dit foto’s en herinneringen die mij waarschijnlijk een leven lang bijblijven.

.

.

CONTACT & RESERVEREN

Je kunt me altijd benaderen voor vragen en/of ter kennismaking.
Neem gerust contact met me op via het contactformulier,
via e-mail of telefonisch via 0617093224.

Wil je meer (achter de schermen) updates en acties?
Volg mijn Facebook- en Instagram-pagina!