EERSTE HULP BIJ SPONTANE FOTO’S

{10 makkelijke tips voor een ontspannen houding}

Vind je het ook zo vervelend om op de foto te gaan?

Iedere keer als er een camera op je wordt gericht, verkramp je; dan moet je ineens ‘leuk doen’. En je ‘spontaan’ in allerlei geweldige houdingen manoeuvreren – terwijl je om te beginnen al geen idee hebt waar je in hemelsnaam je hánden zou moeten laten!

Je ziet het al weer helemaal voor je; ongemakkelijke foto’s waarop je kijkt als een hert in de koplampen van een auto. Niet leuk dus..

.

.

Gelukkig is goed op de foto staan eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Bepaalde houdingen helpen voor een spontane, sprekende foto. Om ze je alvast een beetje eigen te kunnen maken (zodat je een volgende keer wél weet waar je je handen kunt laten), heb ik tien makkelijke, effectieve tips samengesteld.

Het allermooiste: de basics heb je zo onder de knie! Stel je eens voor; hoe lekker is het als je voortaan relaxt op de foto kunt? En eindelijk eens écht leuke foto’s van jezelf hebt? Of met de mensen waarvan je houdt!

.

Lydia over haar ervaring:
“Ik was flink camera-schuw en had een hekel aan foto’s. Deze tips hebben me erg geholpen, ze zijn makkelijk en vooral praktisch. Ook prettig: het is heel positief geschreven!
Ik werd steeds minder bang voor de camera EN… ik heb me pas laten fotograferen door Eline! Wát een verschil met selfies en andermans kiekjes. Echt een aanrader voor iedereen die denkt niet fotogeniek te zijn!”

.

.

DOWNLOAD NU GRATIS

Meld je aan om te downloaden; meer dan 500 mensen gingen je voor!

Je krijgt niet alleen deze handige gids, je krijgt ook een aantal keer per jaar exclusieve acties die alléén per mail gepubliceerd worden. Dus geen onnodige spam, alleen maar dingen waar je echt iets aan hebt. Handig!

..
.
.
.

CONTACT & RESERVEREN

Je kunt me altijd benaderen voor vragen en/of ter kennismaking.
Neem gerust contact met me op via het contactformulier,
via e-mail of telefonisch via 0617093224.

Wil je meer (achter de schermen) updates en acties?
Volg mijn Facebook- en Instagram-pagina!